Over Affidare

Affidare is opgericht door Anita Schaake op 1 juli 2004 en is gevestigd in Apeldoorn.
De naam Affidare is Italiaans en betekent toevertrouwen. Anita Schaake heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring als directiesecretaresse, assistent bestuur, coördinator van een directiesecretariaat en officemanager. Zij weet als geen ander dat wanneer er secretariële ondersteuning nodig is, deze direct en adequaat geleverd moet worden. 

U kunt bij ons terecht voor het uitbesteden van secretariële werkzaamheden, zoals tekstverwerking, opmaken van een PowerPoint presentatie, organiseren van evenementen en direct marketing activiteiten zoals de verzorging van een mailing. Kortom alle werkzaamheden, die uw secretaresse voor u uitvoert, kunt u bij ons onderbrengen. 

Ook kunt u Affidare inschakelen voor het coachen en trainen van uw secretaresse of secretaresseteam.

Hierbij kunt u denken aan:

Werkplekbegeleiding
Begeleiding op de werkplek richt zich op het functioneren van de secretaresse. Vanuit de praktijk worden kennis, kunde en vaardigheden als uitgangspunt genomen bij het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan. Het persoonlijk ontwikkelingsplan wordt gebaseerd op gesprekken met de secretaresse en het management en door middel van observatie op de werkplek.

Teamcoaching
Naast de individuele begeleiding komen ook de onderlinge samenwerking en interactie tussen de secretaresses en het management aan bod. Onenigheden over doelstellingen, manier van werken en bijdragen van de individuele teamleden worden bespreekbaar gemaakt op een constructieve manier. 

Als u Affidare inschakelt bent u gegarandeerd van een absoluut discrete, accurate en professionele behandeling van al uw opdrachten. Kwaliteit staat bij ons voorop. En waar mogelijk denken wij met u mee. Aarzel niet om onze hulp in te schakelen, want een goed lopend secretariaat verdient zich dubbel en dwars terug. 

Welke middelen staan tot onze beschikking?
Affidare is voorzien van moderne communicatiemiddelen.
Wij werken o.a. met Word, Excel, PowerPoint, Adobe Acrobat Reader, Outlook, Lotus Notes, Access, CRM, Visio (andere programma’s op aanvraag).

affidare_logo

Socratesstraat 91A
7323 PC Apeldoorn

Telefoon: 06-29112544
Email: anita@affidare.nl